Κρόκος Κοζάνης

by - Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

Ο κρόκος Κοζάνης [σαφράν ή ζαφορά] θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία ποιότητα κρόκου παγκοσμίως – πεποίθηση που ενισχύουν η σημαντική αντιοξειδωτική του δράση και η αναγνωρισμένη συμβολή του στην ευεξία και καλή λειτουργία του οργανισμού.
Τα στίγματα κρόκου Κοζάνης, αλλά και τα νέα βιολογικά αφεψήματα με το πολύτιμο αυτό συστατικό, ‘προσφέρονται’ για πειραματισμούς στην κουζίνα, δίνοντας μία ενδιαφέρουσα τροπή σε παραδοσιακές και νέες συνταγές.

http://www.sintagespareas.gr/

You May Also Like

0 σχόλια